Audition Drømmekonserten

DRØMMEKONSERTEN


Harstad Janitsjar har lenge ønsket seg tilbake til kulturhuset og storsalen. I slutten av oktober blir drømmen vår å gå i oppfyllelse. Da åpner vi dørene for en fest og show-konsert der alt er mulig.

Harstad janitsjar ønsker å gi publikum en storslått opplevelse, og vi drømmer om en konsert med storslått musikk fra ulike sjangere og tøffe sceneeffekter.

Janitsjaren deler gjerne drømmen med flere. Går du rundt med en drøm om å få stå på scenen i byens storstue er det bare å hive seg rundt å øve. Vi akkompagnerer gjerne ditt kunstuttrykk. I begynnelsen av juni blir vi å invitere til en audition der byens flinkeste aktører i sitt slag blir trukket ut som deltakere. Du trenger ikke nødvendigvis å spille et instrument.

Her er det mulig å få oppfylt drømmen for:

•Å få presentert fotografiene sine på storskjerm, akkompagnert av vakker musikk fra janitsjaren

•Fremføring av ulike danseuttrykk med akkompagnement fra janitsjaren

•Gjøglere eller flammetemmere? Vi kan akkompagnere deg!

•Henger du fra trapesen og trenger musikk til bevegelsene?

•Instrumentalister og sangere av alle slag.

Husk! Alder ingen hindring. Her kan både unge og godt voksne talenter melde seg på med sitt bidrag. Grip sjansen og bidra til at mange drømmer blir oppfylt den siste lørdagen i oktober.


Drømmekonserten blir en festkonsert der Harstad Janitsjar er bærebjelken. Selve konserten, og det og få spille på Nord-Norges beste scene er for janitsjaren et stort løft og en etterlengtet drøm som endelig går i oppfyllelse.

Harstad Janitsjar elsker den store, lille byen sin. Derfor deler vi scenen med flere andre lokale aktører som også har drømt om å opptre i storsalen. Gjennom en audition skal flere talenter med ulik bakgrunn bli plukket ut til å få sitt uttrykk fremført under akkompagnement av Harstad Janitsjar. Utfallet  av dette kan vi bare drømme om.

Storsalen byr på mange muligheter for kunstnerisk utfoldelse. Vi lover en konsert der tøffe og spreke sceneeffekter støtter opp om de ulike kunstneriske uttrykkene som blir presentert.

Vi håper at våre gjesteartister, vårt publikum og janitsjarmedlemmene selv drømmer seg litt bort denne sene oktoberkvelden. Velkommen til hver og en.


PÅMELDING TIL DRØMMEKONSHarstad Janitsjar, Postboks 139, 9481 Harstad - post@harstadjanitsjar.no


Copyright © All Rights Reserved - Harstad Janitsjar - GE2014